RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ordkrigen fortsetter i Ementor (Ny)

Sist oppdatert:
Arne A. Jensen og Ementor møtte ikke opp til møtet med Hands og Riulf Rustad mandag. - Nå er de bare sutrete unger, sier Rustad til iMarkedet. Jensen er oppgitt over ordkrigen
Presiserer avsnittet nummer åtte om fordeling av kreditorer.

Handsstyreformann Riulf Rustad opplyste til iMarkedet mandag at han hadde invitert Ementor-ledelsen til et møte. Arne A. Jensen møtte imidlertid ikke opp til forhandlingene. Jensen & Co. har meldt Hands til skifteretten med et krav på 14 millioner kroner.

- Jeg tror ikke de vil snakke med oss. Det hele er litt farsepreget, sier Rustad til iMarkedet.

For å ytterligere bidra til fasen sier Rustad dette til iMarkedet:

- Nå er de bare sutrete unger. Det blir høy underholdningsverdi av sånt, sier Rustad.

Ementors Arne A. Jensen er oppgitt over utspillene fra Riulf Rustad.

- Styret har gjentatte ganger hatt denne saken til behandling. Deler av denne gjelden skyldes ubetalt husleie. Vi har vært med på utsettelser, men aldri i denne perioden har Hands holdt det de har lovet, sier Jensen til iMarkedet.

Og han sier videre: - Et samlet styret har sagt at nok er nok. Det kan virke brutalt. Vel, vi er den som har vært fleksibel hele tiden, sier Jensen til iMarkedet.

Jensen mener også at han har skriftlig bekreftelse på at Hands på et tidlig tidspunkt har gitt andre kreditorer fordeler i forhold til Ementor.

Hands styreformann Rustad sier til iMarkedet at han er ferdig med konkurssaken etter at emisjonen i Hands ble satt fredag.

- Det ble jeg ferdig med etter at emisjonen ble satt, sier Rustad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere