RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Orgasmeskolen åpnet

Lørdag ble Europas første orgasmeskole åpnet i København.

(SIDE2): Nå kan man lære alt om orgasme i løpet av en helg. Man blir kjent med sitt eget underliv og bekkenmusklaturen, det undervises i pusteteknikker og sist men ikke minst legges det vekt på fantasier.

Siste dagen på kurset er det klart for praktiske øvelser og da er det bare å kle seg spiltter naken og legge seg ned på gulvet skriver VG.

Orgasmeinstruktør Pia Struck er glad for at alle kontorene i nærheten er søndagsstengt denne dagen på grunn av støynivået fra deltakerne.

Det koster 3300 danske kroner å få ta del i herligheten men pass deg for det kan fort bli dyrere. På orgasmeskolen er det ikke lov å skjemmes over noe som har med underlivet å gjør. Så sier du for eksempel «skamleppe» får du 5 kroner i bot.

Pia Struck er overbevist om at det er behov for at slikt kurs.

- Jeg har for eksempel oppevd en kvinne som skylte skjeden med cola som prevensjon. Vi må starte helt tilbake på folkeskole-nivå. Mange kvinner har heller aldri sett deres eget kjønn, sier hun til BT og forteller at elevene den andre dagen får som oppgave å se på sitt eget underliv med et speil som forstørrer fem ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere