RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Orion endrer i favorittaksjene

Sist oppdatert:
Analysehuset Orion Analyse og Stig Myrseth gjør endringer i sin anbefalte aksjeportefølje. Sjekk analysehusets aksjesyn her
Orion Analyse er ute med en ny oppdatering over sine favorittaksjer. Mandag melder analysesjef Stig Myrseth & Co. å gjøre endringer.

Inn i listen over analysehusets favorittaksjer kommer Fred. Olsens Ganger Rolf og IT-konsulenthuset Hands. Samtidig velger Orion å ta gevinst i Tandberg TV-aksjen og SuperOffice.

- Vi tar inn Hands og Ganger Rolf i modellporteføljen, og for å få plass, må Tandberg Television og SuperOffice vike plassen på tross av at vi fortsatt er positive til disse aksjene. Fasiten for de to sistnevnte plasseringene ble en avkastning på henholdsvis 2 prosent og 5 prosent, skriver Myrseth & Co. i mandagens rapport.

Orion skriver videre i mandagens rapport at de er avventende til markedet fremover.

- Den videre utviklingen i PCE-inflasjonen er uklar og vil i stor grad avhenge av hvor sterk veksten i USA blir fremover. Ledende indikatorer tegner et svakt bilde, mens sysselsettingen og flere andre makrotall peker i motsatt retning. Dette gjør at vi foreløpig venter med å trekke bastante konklusjoner og i stedet avventer utviklingen, skriver Orion.

Dette er den nye Orion-porteføljen:

* Inmeta
* AF Gruppen
* Veidekke
* Otrum
* GGS
* Tomra
* Stepstone
* Lithuanian Telecom
* Hands
* Ganger Rolf

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere