RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Orion-Myrseth vurderer å snu

Sist oppdatert:
Her får du en gjennomgang av Stig Myrseths og Orion Analyses syn på aksjemarkedet onsdag. Sjekk den ut her
Stig Myrseth i Orion Analyse har i lengre tid vært negativ til utvikling i aksjemarkedet. Onsdag skriver han at han har et nøytralt syn på markedet, men han vurderer å snu.

- Når det gjelder den videre børsutviklingen, er vi verken utpreget negative eller positive. På den negative siden kan nevnes at amerikanske renter heves samtidig som verdensøkonomien gradvis kjøles ned. Motposten til dette er at den siste tidens nedgang i oljeprisen og langrentene vil bidra til å stabilisere globale konjunkturer, og det er derfor lite trolig at verdensøkonomien faller utfor stupet, skriver Orion.

Myrseth ønsker ikke heve sitt syn på utviklingen i oljeprisen. Grunnen til dette er at han er usikker til det amerikanske oljelagerene.

- Summa summarum formoder vi at vår hjemlige børs fortsatt kan gjøre det svakt på en relativ basis. Vi vurderer imidlertid løpende å ta opp anbefalingen ettersom svakheten i både norske aksjer og oljeprisen kan være i de senere stadier, skriver han.

Fredag meldte Orion Analyse over SMS at Norwegian tatt inn i modellporteføljen fredag. For å få plass i porteføljen, ble Tomra solgt.

- Vi er fortsatt positive til Tomra og ser ikke bort fra at aksjen vil finne veien tilbake inn i modellporteføljen i løpet av sommeren, skriver Orion i sin rapport mandag.

Dette er Orion-porteføljen:

* Lithuanian Telecom
* Active 24
* Star Reefers
* TTS Marine
* Kitron
* Aktiv Kapital
* Consorte Group
* Crew
* Otrum
* Norwegian

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere