RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Orions anbefalinger

Sist oppdatert:
Analyseselskapet Orion Analyse er ute med en ny liste over sine favorittaksjer. Orion venter videre fall på Oslo Børs fremover
Analysehuset Orion Analyse er ute med sin liste over favorittaksjer. Mandag gjør analysehuset ingen endring i sin anbefalte aksjeportefølje.

Orion skriver i rapporten til kundene at de globale aksjemarkedene tok seg opp i forrige uke, men på Oslo Børs var tendensen fallende.

- Bakgrunnen for den divergerende utviklingen er det skarpe tilbakeslaget i olje-prisen, og fremover venter vi mer av det samme, skriver Orion, og nevner disse punktene.

- Globale aksjemarkeder vil støttes av en videre nedgang i oljeprisen og en økende tro på at Federal Reserve snart er ferdig med rentehevningene. For amerikanske aksjer vil dessuten en svak dollar gi drahjelp. Oljeprisen og oljerelaterte aksjer har trolig påbegynt en større korreksjon. Dette sammen med en svak dollar vil legge press på mange av de større selskapene på Oslo Børs så som Hydro, Statoil og Frontline, skriver Orion.

Dette er Orion-porteføljen:

* Inmeta
* SuperOffice
* AF Gruppen
* Veidekke
* Otrum
* GGS
* Tandberg Television
* Tomra
* Stepstone
* Lithuanian Telecom

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere