*Nettavisen* Nyheter.

Orji klar med singel

Foto: Ågot C. Nilssen

Orji er tilbake der han startet for et år siden. Men denne gang opptrer han foran andre håpefulle idoler. Mandag slippes hans første singel.

28.11.03 19:44

Selv om Orji Okoroafor ikke vant Idol, gjorde han det så bra at han har jobbet med sangen siden. Etter sommerens Idol-turnè, ble det full fart med rolle i "Fame - The Musical".

- Kjempegøy! Jeg elsker å stå på scenen, smiler Orji.

Fredag ettermiddag var han med på direkten under Sone 2s sending ved Sentrum Scene i Oslo, der denne rundens siste Idol-audition pågår hele helga. Orji har mange fans blant deltakerne i køen og må bort og skrive autografer og stille opp på bilder i fleng.

- Jeg er blitt mye eksponert i forbindelse med Idol. Håper det hjelper på salget av singelen som kommer på mandag.

Idol-råd
Broren Jide er med på plata. Han deltok også i Idol forrige gang, men nådde ikke så langt som Orji.

- Jeg holdt nok noe tilbake, men lærte mye selv om jeg gikk tidlig ut. Dommerne er nok ute etter folk som er selvsikre, som gir alt de har, mener Jide.

Orji er for tiden på turnè med Fame, og det fortsetter han med til midten av desember. Så er det juleferie, og etter det blir det å fortsette med Fame fra slutten av januar og i hvert fall en måned fremover.

Sponset av onkelen
Orji har fått en rekke henvendelser fra folk på hvor han kjøper klærne sine.

- Vi er sponset av onkelen vår. Han var så spent på oss i dag - hvordan vi ville se ut med klærne fra butikken hans, ler Orji.

Og til de som lurer: butikken heter Lock Sports og ligger i Oslo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.