RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Orkla positiv til Opticom-bud (Ny)

Sist oppdatert:
Orkla stiller seg positiv til budet som Fast i dag la inn på samtlige aksjer i Opticom, men ber om tid for å se på detaljene. I ettermiddag kommer Opticom-styret med sine kommentarer. Les mer her
(Ny: Kommentarer fra Opticoms styreformann)

Orkla ved Anders Berggren synes å være fornøyd med budet som Fast Search & Transfer har lagt inn på samtlige aksjer i Opticom.

I en rask kommentar til iMarkedet.no sier Berggren følgende:

- Jeg synes det er positivt at det nå har kommet et tilbud, men jeg ber om forståelse for at vi trenger litt tid til å gå gjennom detaljene, sier Berggren i en kommentar til iMarkedet.no.

Han sier at han nå ser positivt på å få etablert en løsning, men understreker at han ikke har sett mer enn det som har fremkommet i en børsmelding på morgenkvisten tirsdag.

Anders Eckhoff, styreformann i Opticom, sier til iMarkedet.no at de i løpet av dagen vil komme med kommentarer til budet.

- Mellom klokken 15.00 og 16.00 forventer jeg å kunne kommentere budet, sier Eckhoff til iMarkedet.no. Han vil ikke gi noen kommentarer før dette.

Hele budet fra Fast og detaljene om det kan du lese mer om her:
Slik vil Fast kjøpe Opticom

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere