RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Osbourne med fjorårets sitat

Sist oppdatert:
Vi inviterte leserne til å stemme på sitt favorittsitat fra underholdningsåret 2005 - og side2s lesere har talt. Det morsomste sitatet fra 2005 var det Sharon Osbourne som sto for.

(SIDE2): Osbourne vant den uhøytidelige kåringen foran Idol-yndlingen Tone Damli Aaberge. På tredjeplass kom bokskye Aylar, mens Liam Gallagher fra Oasis dro i land en fjerdeplass.

Vinnersitatet til Sharon Osbourne:

- En dag kler du deg i ¿.militærtøy, så er du i rideantrekk. Så kler du deg som en lesbe, og så som en hore¿og så opptrer du plutselig i en blomstrete kjole og leser barnebøker mens du ser ut som en ¿bilbiotekar – og så er du tilbake til å se ut som en gammel hore igjen.. - Sharon Osbourne om Madonnas klesstil.

Andreplassen - Tone Damli Aaberge:

- Puppene mine er ikke utvokst. (Tone D. Aaberge til BA i begynnelsen av desember i forbindelse med promoteringen av sitt album «Bliss». Da hun var i Bergen kommenterte hun til avisen at hun har god tid til å utvikle seg.)

Tredjeplassen - Aylar:

- Årets lesning? Leser ikke bøker :-) (Da Plan B i begynnelsen av desember stilte Aylar spørsmål om musikk og bøker, ble det vanskelig å svare for glamourmodellen. - Årets beste plate? hm... følger ikke med, sa hun til magasinet. Når det gjelder bok var hun klarere: - Årets lesning? Leser ikke bøker :-)

  • Les flere av fjorårets morsomste og beste sitater fra inn- og utland.

- Sprit er bra for sexlivet. (Tor Milde til side2 i forbindelse med portrettintervjuet «Lørdagspraten» i oktober og hans utgivelse av boken boken «God som full».

- Dop bedre enn fotball. (Rapperen Vinni fra Paperboys' upassende kommentar til side2 kom under åpningen av Norway Cup, som har en sterk anti-narkotikaprofil, i begynnelsen av august.

- Jeg elsker botox. (Linda Johansen til Dorthe Skappel og «God Kveld, Norge» i september. Nakenmodellen fortalte om hvor hun har satt botox og X antall brystoperasjoner. Johansen la også ut om at hun ikke er tilhenger av ordtaket som går på at «skjønnhet er noe som kommer innenfra.»

- Jeg skjønner jo at folk lurer på om jeg er narkoman. (Rune Rudberg til Se og Hør i forbindelse med skandalen der han ble tatt på fersken med narkotika og damer på et hotellrom i Skien)

- En medvirkende årsak til bruddet er at hun er fullstendig hyperaktiv. (Sven O. Høiby om bruddet med Renate Barsgård)

Og fra det store utland:

- Jeg er det nærmeste til amerikansk kongeligParis Hilton

- Jeg ser filmer med Brad Pitt og jeg tenker; Jeg er her, ring meg! - Katie Holmes i et intervju rett før hun ble sammen med Tom Cruise

- Når du er berømt ofrer du helger og moro – det alle andre tar for gitt - Jennifer Lopez om å være berømt

- Jeg er populær blant damer. Strippere er damer.Usher

- Det er absolutt ingenting jeg ikke liker ved meg selvEva Longoria, frustrert frue

- Jeg er en søt, varmhjertet og elskelig fyr som noen ganger slår til en fotografLiam Gallagher, Oasis

- Det har vært lenge siden noen slapp druer i min munnTeri Hatcher, frustrert frue

- Jeg blir svært motivert av penger. Det eneste som gjør meg lykkeligere er mer penger,Simon Cowell – Idol-bølle-dommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere