RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo-barn får 3000 billetter

Sist oppdatert:
Ringnes AS inviterer alle under 16 år til sølvfest på søndag.

I forbindelse med årets siste hjemmekamp har Vålerengas samarbeidspartner Ringnes AS bestemt seg for å dele ut 3000 gratisbilletter til barn og unge under 16 år i Oslo.

- Vi ønsker å gi noe tilbake til lokalmiljøet i Oslo. Vi er stolte av at Oslo har et topplag i Tippeligaen og vi ønsker å være med å feire at Vålerenga klarte sølvmedalje i 2010, sier regionssjef Karl-Henning Svendsen i Ringnes AS til vif-fotball.no.

Ringnes AS har vært samarbeidspartner med Vålerenga siden 2008 og støtter klubben på flere nivåer.

- Ringnes AS har hatt et godt samarbeid med Vålerenga, ikke bare på elitesiden, men også i bredden. Dette er også med på å gjøre at vi ønsker å dele ut disse billettene til sølvfesten, sier Svendsen.

Ringnes AS og Vålerenga deler ut flyers til Oslo-skoler og barn og unge i byen. Ved fremvisning av disse i billettluka på Ullevaal blir de byttet inn i billett på anviste plasser på stadion. Voksne i følge med barn som har flyer får billetter til kr. 100,-.

Alle under 16 år som kommer alene på stadion kan gå rett til inngang 13. Der vil flyeren gjelde som billett til kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere