Gå til sidens hovedinnhold

Oslo Børs faller fra start

Oslo (NTB): Oslo Børs åpnet onsdagen med fall. Etter en snau times handel er hovedindeksen ned 0,7 prosent til 410,88 poeng.

Etter et markant fall ved handelsstart ligger hovedindeksen og svinger på et nivå omtrent to poeng under tirsdagens sluttnivå.

Nedgangen rammer bredt, og flere av de største selskapene går i rødt onsdag formiddag. På topp-ti-listen over de mest omsatte selskapene er det cruiserederiet RCCL som har fått den dårligste starten på dagen, med en nedgang på 2,5 prosent. Riggselskapet Seadrill (-1,8 prosent) gjør det også svakt.

I motsatt ende av skalaen er det Funcom som har mest å glede seg over blant de mest populære aksjene; spillselskapet stiger 2,1 prosent. Også DNB (+0,4 prosent) og Telenor (+0,6 prosent) går mot strømmen onsdag.

Hafslund levert et driftsoverskudd på 310 millioner kroner i andre kvartal, men det var ikke nok til å hindre at kursen falt med 1 prosent.

Oljeprisen fortsetter å svinge og er onsdag formiddag opp en snau dollar fra tirsdagen og omsettes for 98,72 dollar fatet. Et fat amerikansk lettolje koster 84,76 dollar. (©NTB)

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere