*Nettavisen* Nyheter.

Oslo Børs lammet av teknisk trøbbel

Oslo Børs hadde i dag tidlig store driftsproblemer på grunn av trøbbel i Sverige, men problemene løste seg klokken 10. Les mer her:

19.05.08 00:12

Oslo Børs hadde store problemer med Saxess-systemet. Både melde- og handelssystemet ble rammet grunnet problemene ved alle de nordiske børsene.Etter det NA24 iMarkedet erfarer var problemene knyttet til OMX i Stockholm.Det tok en drøy time før problemene løste seg og handelen kunne begynne klokken 10.Fikk trøbbel igjen

Vanskelighetene startet allerede tidlig torsdag morgen, men etter en kort stund kunne Oslo Børs melde at problemene var under kontroll og at handelen skulle starte som vanlig.Men problemene kom tilbake og all handelen er stoppet opp.Oslo Børs sliter med problemer med meldesystemet etter en større feil som rammer alle de nordiske børsene.Oslo Børs sier til NA24 iMarkedet at de jobber iherdig med å løse problemene og at problemene først var løst, men at de oppsto igjen. De kan ikke svare på når handelen kan starte eller når problemene kan bli utbedret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.