RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Børs avviser innside-spekulasjoner

Sist oppdatert:
Oslo Børs mener det ikke har foregått innsidehandel i aksjene til bredbåndsleverandøren Catch i forbindelse med oppkjøpssamtaler. Saken er nå avsluttet fra Børsens side
Det var mandag 11. oktober iMarkedet skrev om mulige lekkasjer hos bredbåndsleverandøren Catch Communications. Selskapet har startet diskusjonen om et større oppkjøp. I forkant av dette, som var fredag, var det et uvanlig høyt volum i aksjen. Dette førte til at Oslo Børs pauset handelen i Catch-aksjen.

Catch valgte derfor å gå ut med oppkjøpsmeldingen i samråd med Oslo Børs etter mulige lekkasjer.

Avviser lekkasjer

Nå sier talsmann ved Oslo Børs, Tor Arne Olsen, til iMarkedet at de legger Catch-saken i skuffen.

Børsen har ikke funnet at det var noen lekkasjer ute om oppkjøpet i de handelene som ble dratt opp fredagen. Derfor vil Børsen avslutte saken.

Tidligere har Catch' leder for kommunikasjon i Catch, Jan Petter Stiff, har tidligere avvist overfor iMarkedet at selskapet skal ha lekket informasjonen om oppkjøpssamtalene.

Pareto bak kjøpene

Det var relativt store aksjekjøp av meglerhuset Pareto i Catch som var årsaken til at Oslo Børs innførte børspausen.

Catch' kommunikasjonsleder, Jan Petter Stiff, har tidligere avvist at selskapet har rådgivere inne i samtalene om sitt nye oppkjøp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere