RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Børs ikke klar før generalforsamling

Sist oppdatert:
Oslo Børs vil ikke rekke å behandle Opticoms anmodning om å stemple opprørene i selskapet som gruppe før generalforsamlingen denne uken. Les mer her
Tor Arne Olsen ved Oslo Børs bekrefter mandag at de har fått en henvendelse fra Opticom om å vurdere hvorvidt en aksjonærgruppe med Orkla i spissen bør kategoriseres som en gruppe.

Les henvendelsen her:

Krever bud fra Orkla & Co.

Dersom dette blir tilfelle må denne grupperingen, som i pressemeldinger har kalt seg selv "Opticom-samarbeidet" legge inn bud på alle aksjene i Opticom eller selge seg under en eierandel på 40 prosent.

- Som vi alltid gjør ved denne type henvendelser så ber vi gruppen som er nevnt om å komme med kommentarer. Vi starter først behandlingen når vi har fått dette, sier Olsen.

Han henviser til tidligere vurderinger som børsen har foretatt, blant annet Orklas kjøp av aksjer i Elkem, og sier at det ikke kan påregnes at Oslo Børs vil kunne treffe en beslutning før generalforsamlingen i Opticom onsdag denne uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere