RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Børs tar ikke stilling til Hegnars styreplass

Sist oppdatert:
Oslo Børs avviser at man støtter Trygve Hegnars kandidatur til Gyldendal-styret, men mener han i det minste må kunne være representert
- I flere medier, deriblant Dagens Næringsliv, fremstår det i dag som om Oslo Børs støtter Trygve Hegnar i hans kamp om personlig styreplass i Gyldendal gjennom selskapet Periscopus´ 24,5 prosent eierandel. Dette er ikke korrekt, skriver Oslo Børs i en pressemelding tirsdag.

- Det Oslo Børs har vært og fortsatt er klare på, er at vi anser det som naturlig at en aksjonær med en så høy eierandel i et selskap tilbys styreplass. Gyldendal har tilbudt Periscopus styreplass, og det presiseres at det er generalforsamlingen som avgjør hvem som skal velges inn i styret, heter det.

- Generalforsamlingen i Gyldendal sine vurderinger av hvem som bør representere Periscopus i Gyldendal-styret ligger utenfor børsens anliggende, og er således ikke et tema for Oslo Børs, avsluttes det fra Oslo Børs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere