RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo-ordføreren jubler for Vålerenga

Sist oppdatert:
- Nok er nok, sier Fabian Stang om byderbystatistikken.

Se ordfører Fabian Stang på VIF TV

La deg ikke lure av "spraaget" til Oslos ordfører, det er mye som tyder på at han har et ekstra stort hjerte for Vålerenga.

- Det var en stor aften og det var veldig morsomt å være Oslo-mann da, sier ordføreren til VIF TV om cupfinalen mot Stabæk.

Torsdag møter Vålerenga et annet lag fra vest i byderbyet mot Lyn. Statistikken er ikke helt på Vålerengas side.

- Statistikk er en krevende sport. Også sitter det noe oppe i hodet når vi møter den typen motstand som gjør at vi enten lar oss knekke eller at vi sier at nok er nok.

- Den rekka er lang nå, så stå på.

Det er ikke første gang Oslo-ordfører Fabian Stang gir uttrykk for sin Vålerenga-entusiasme. Høsten 2008 skrev han følgende på Høyres nettsider:

”Vålerengas publikumsappell er uten sidestykke i denne byen og Klanen er blitt et forbilde for mange supporterklubber. Å sitte på tribunen å se Klanen vise sitt engasjement og støtte til klubben i sitt hjerte er alltid fasinerende og tidvis gripende når det gjelder samhold. Det at de nå har satt i gang arbeidet med "Mini-Klanen" viser at dette er en klubb som tør å gå nye veier og som jobber langsiktig.

Vålerenga og Klanens bidrag til å bygge identitet og sunne, antirasistiske holdninger i en stor og viktig del av Oslo, står det stor respekt av. Så gratulerer VIF med en velfortjent seier på søndag, og jeg er overbevist om at vi sammen vil vinne kampen mot rasismen. Dessverre er nok dette en kamp som vil vare lengre enn 2 x 45 minutter, men med alle gode krefter på lag er jeg sikker på at vi til slutt vil vinne denne kampen 10 - 0.”

Se ordfører Fabian Stang på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere