Gå til sidens hovedinnhold

Oslo: Pistolranet og slått i ansiktet etter bytur

To menn ble brutalt overfalt og ranet natt til lørdag. Jakter flere gjerningsmenn.

Politiet jakter nå flere ransmenn i Oslo etter at to personer ble truet med pistol til å gi fra seg lommebok og mobiltelefon i natt.

Politiet utelukker ikke at samme personer står for begge ugjerningene.

Like pistoler
De to guttene ble begge truet med pistol på åpen gate. Det første offeret, en 21 år gammel mann, ble truet med pistol og frastjålet både lommebok og mobiltelefon. Episoden skjedde i 23-tiden.

- Han har oppgitt at 2 mørkhudede personer på ca. 170 cm truet han med en sølvfarget pistol. Episoden skjedde i Marstrandergata like ved Grünerløkka, opplyser politiførstebetjent Vegard Vik ved Oslo politikammer til Nettavisen.

Slått med pistolmunningen
I 02-tiden samme natt ble en 27 år gammel mann utsatt for det samme på vei hjem fra byen. Han oppgir at han ble ranet av tre gjerningsmenn som ikke var etnisk norske. Også han ble fraranet lommebok og mobiltelefon. I tillegg ble han slått i hodet med en sølvfarget pistol.

- Han skal ha blitt slått med pistolmunningen. Vi så tydelige merker i huden etter slaget, opplyser Vik.

Episoden fant sted langs Akerselva. Begge de fornærmede kontaktet selv politiet.

Politiførstebetjenten vet ikke om det er snakk om en ekte eller falsk pistol. Han forteller at politiet prioriter saken høyt og at de er i gang med å samle inn elektroniske spor som kan ha fanget opp ranerne.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken