*Nettavisen* Nyheter.

Oslo S åpen for trafikk igjen

Oslo (NTB): Ved nitiden fredag kunne Oslo S igjen åpnes for togtrafikk etter at en signalfeil lammet togtrafikken i hovedstaden tidligere på morgenen.

10.08.12 09:52

Problemene førte til full stans i trafikken til og fra Oslo i morgenrushet fredag. NSB anslår at 40-50.000 av deres passasjerer ble rammet.

- Det sier seg selv at det skal en del busser til for å ta unna for dette. I Drammen sto det 300 passasjerer og ventet ti på sju og vi hadde to busser. Da blir det kaos, sier pressevakt Håkon Myhre i NSB til NTB. Jernbaneverket sier det må påregnes en del følgeforsinkelser etter fredagens togstans.

Dermed ble det mindre enn én uke med uforstyrret drift etter at togtrafikken gjennom hovedstaden åpnet mandag etter å ha vært stengt i seks uker i sommer for oppgradering.

- Dette er en veldig trist situasjon. Det er jo akkurat dette vi etter hvert skal jobbe oss ut av og bli ferdig med, sa en tydelig fortvilet Arvid Bårdstu, som er pressevakt i Jernbaneverket.

Også Flytoget måtte hive seg rundt og skaffe taxi og busser til sine passasjerer. Medievakt Hans Kristensen regner med at noen passasjerer kom for sent til flyet denne morgenen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.