*Nettavisen* Nyheter.

Oslo S delvis stengt i påsken

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Anleggsarbeid stenger Oslo S deler av påsken.

18.04.11 23:14

Mellom kvelden på skjærtorsdag og formiddagen på første påskedag er det perioder hvor togene erstattes med buss i Oslo-området, samt på Østfoldbanen, grunnet anleggs- og vedlikeholdsarbeider, skriver Jernbaneverket.

Fra klokken 1830 skjærtorsdag til klokken 0630 langfredag stenges strekningen fra Oslo S til Skøyen. Dette berører alle avganger fra Oslo S i retning Drammen, Grefsen, Bryn/Lillestrøm og Hauketo/Kolbotn/Ski.

Les mer om hvordan trafikken avvikles her.

Østfoldbanen blir påvirket fra langfredag klokken 0600 til første påskedag klokken 0600.

Østfoldbanens vestre linje er stengt mellom Kambo og Sarpsborg på grunn av vedlikeholdsarbeider. Alle tog erstattes med buss.

Regiontogene mellom Oslo S og Halden/Göteborg erstattes av buss mellom Oslo S og Halden. Lokaltogene mellom Spikkestad og Moss erstattes av buss mellom Kambo og Moss.

Les mer om denne avviklingen her.

Hovedbanen mellom Oslo S og Lillestrøm er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeider fra påskeaften klokken 1340 til første påskedag klokken 1350.

Lokaltogene mellom Lillestrøm og Asker erstattes med buss på strekningen Lillestrøm-Oslo S. Regiontogene mellom Oslo S og Stockholm erstattes med buss på strekningen mellom Kongsvinger og Oslo S.

Alle øvrige tog mellom Oslo S og Lillestrøm bruker Romeriksporten og går som normalt i perioden.

Les mer om denne avviklingen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.