RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo stanser Hafslund-salget

Sist oppdatert:
Oslo kommune bekrefter mandag, som ventet, at salget av Hafslund stanses. Dette begrunnes med at prisen er for dårlig
Hafslund melder i dag at selskapet er blitt informert fra Oslo kommune om at komunen stanser prosessen med å selge aksjer i selskapet.

- Kommunen har gjennomført en bred prosess og har vært i kontakt med en rekke nasjonale og internasjonale interessenter. Kommunen har fått inn bud på aksjene, men vurderer prisen som ikke god nok. Kommunen avslutter derfor salgsprosessen, heter det i meldingen fra Hafslund.

Samtidig melder de potenisielle kjøperne av Hafslunds kraftverk, Akershus Energi, Energiselskapet Buskerud og Østfold Energi, at de vil vente med eventuelle nye initiativ til Byrådet i Oslo har avklart om kommunen selger sine aksjer i Hafslund.

- Akershus Energi, Energiselskapet Buskerud og Østfold Energi tar til etterretning at styret i Hafslund i den foreliggende situasjon har valgt ikke å akseptere tilbudet om å selge sine norske kraftstasjoner. De tre selskapene har i formiddag besluttet at de vil vente med eventuelle nye initiativ så lenge situasjonen knyttet til et eventuelt salg av Oslo kommune sine aksjer i Hafslund er uavklart, heter det i en pressemelding fra de tre partene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere