RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo vs. Bergen - toppkamp på Valle

Søndag kl. 14 er det klart for toppoppgjør i 1. divisjon mellom Vålerenga og Sandviken.

Marte Libach og Vålerenga tar i mot Sandviken til toppkamp på Valle søndag kl. 14. (FOTO: INGE WALLUMRØD/ENGASJERT.NET)

Mens Sandviken rykket ned fra Toppserien i fjor, tok VIF-damene steget opp fra 2. divisjon. Før søndagens oppgjør på Valle topper Sandviken 1. divisjonstabellen, etter fem seire og én uavgjort, mens Vålerenga ligger på 3. plass, med fire seire, én uavgjort og ett tap.

-Vi gleder oss til toppkamp på søndag. Det blir spennende å møte et lag som sannsynligvis spiller en type fotball der de ønsker å score mål. Vi håper på en åpen kamp der begge lag ønsker å spille underholdende fotball, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen.

Mens Sandviken røykt ut av cupen etter 1-4 mot Stabæk, har VIF hatt kampfri siden 3-1 seieren borte mot Sola 30. mai.

-Vi har brukt pausen godt treningsmessig. Vi er positive og offensive til å spille kamp igjen. Det er veldig god stemning i gruppa om dagen, sier Berg-Hansen.

Vålerenga må klare seg uten Tone Løkås i søndagens toppkamp. Etter å ha scoret to mål, pådro kantspilleren seg en kneskade mot slutten av Sola-kampen. Det er foreløpig usikkert hvor alvorlig skaden er, og hvor lenge Løkås er satt ut av spill.

-Tone har vært god i årets 1.divisjon, og det er selvfølgelig trist for oss som lag og ikke minst for Tone selv at hun ikke kan spille. Vi krysser fingrene for at Tone kommer tilbake fortere enn først antatt, sier Berg-Hansen, og legger til:

-Vi har andre spennende spillere som nå får muligheten til å vise seg frem, og det blir spennende å se om de tar nivået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere