RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Otrum varsler svakt kvartal

Sist oppdatert:
HotellTV-konsernet Otrum er ute med et resultatvarsel etter et slapt tredje kvartal.
Otrums forventninger om et labert tredje kvartal slo til i sterkere grad enn selskapet hadde sett for seg.

- Som nevnt i kvartalsrapporten for andre kvartal var det forventninger om en lav aktivitet i tredje kvartal grunnet ferieavvikling i de markeder Otrum opererer i. Utviklingen gjennom kvartalet har ytterligere forsterket dette inntrykket som vil påvirke resultatet for Otrum i tredje kvartal, skriver selskapet i et resultatvarsel onsdag morgen.

Basert på foreløpige tall ser tredje kvartal nå ut til å vise en omsetning på 79 millioner kroner og et driftsresultat på minus 9,5 millioner kroner.

I tillegg til ferieaktivitet så holder enkelte hotellkjeder igjen investeringene grunnet deres forventninger til fremtidige iTv løsninger, ifølge Otrum.

- Aktivitetsnivået ved inngangen til fjerde kvartal er tilfredsstillende slik at selskapet opprettholder sitt mål om et nøkternt positivt driftsresultat for 2007 som helhet, skriver selskapet i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere