RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Outcourcingsavtale med Ementor i Danmark

Sist oppdatert:
Arne A. Jensen & Co. melder om at et ledende selskap innenfor transportsektoren har inngått en strategisk IT-outsourcingavtale med Ementor
Ifølge meldingen omfatter avtalen implementering, sentralisering og drift av nye IT-systemer for deres avdelinger i Nord-Europa og Asia.

Avtalen har en estimert verdi på 28 millioner danske kroner og løper over en femårs periode.

Ementor skal designe, bygge og drifte den globale IT- plattformen for kunden. Avtalen kommer som en følge av et stigende behov for et samlet IT-fundament og skal danne grunnlaget for en rekke sentraliserte ledelsesmessige styringsverktøy i virksomheten samt utviklingen av en global kunnskapsportal.

- Nettopp nå ser vi en stigende tendens til at virksomheter outsourcer hele eller deler av sin IT-virksomhet. Ementors styrke ligger i vår fleksibilitet i forbindelse med å støtte kundenes individuelle behov, og vi er selvfølgelig veldig stolte over å bli valgt som samarbeidspartner til en oppgave i denne størrelse, skriver Claus Thorsgaard, adm. direktør, Ementor i Danmark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere