RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Over 2.500 er fortsatt uten fasttelefon

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Over 2.500 kunder var fredag ettermiddag fortsatt uten fasttelefon og i underkant av 2.000 uten internett etter uværet Dagmars herjinger.

- Det kan ta tid før alt er tilbake til normalt, informasjonsrådgiver Elisabeth Aarsæther i Post- og teletilsynet til NTB.

Fortsatt er 2.660 kunder uten fasttelefon, 1.839 er uten internett og 92 basestasjoner for mobiltelefon er på landsbasis ute av drift.

- Det går riktige veien, men det er fortsatt mange som er uten telefon, internett og mobil, sier informasjonsrådgiver i Post- og teletilsynet, Elisabeth Aarsæther til NTB.

Kraftsituasjonen er i stadig bedring, noe som gjør at basestasjoner som har vært ute av drift, igjen tas i bruk, opplyser Post- og teletilsynet.

- De stedene der strømbrudd er problemet, for eksempel ved basestasjonene, vil det ordne seg så snart strømmen er tilbake. Andre steder er det skader som må repareres, og dette kan ta tid, sier Aarsæther, som ikke ser bort fra at noen kan måtte gå det nye året i møte uten både fasttelefon, mobil og internett. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere