RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Over 500 drept på Gazastripen

Søndag ble nabolaget Shejaiya i Gaza by rammet av et massivt israelsk bombardement. Tallet på døde på Gazastripen har nå passert 500.
Søndag ble nabolaget Shejaiya i Gaza by rammet av et massivt israelsk bombardement. Tallet på døde på Gazastripen har nå passert 500. Foto: Mohammed Salem (Reuters)
Sist oppdatert:
Mandag morgen ble 16 mennesker funnet i ruinene av et hus i Khan Younis sør på Gazastripen. Antall drepte i enklaven har nå passert 500, ifølge palestinske helsemyndigheter.

De 16 som ble funnet mandag, ble drept i et israelsk angrep søndag, ifølge talsmann for helsemyndighetene Ashraf al-Qudra.

Mandag morgen ble også en familie på ni palestinere, hvorav sju barn, drept i et israelsk flyangrep, og utover morgenen ble det funnet stadig flere lik i Shejaiya. Shejaiya ble rammet av et massivt israelsk bombardement søndag.

Totalt er 501 mennesker nå drept på Gazastripen siden Israel startet sin offensiv 8. juli, opplyser helsemyndighetene.

Israel mistet søndag 13 soldater som ble drept inne på Gazastripen. Dermed er 18 soldater drept, i tillegg til to sivile som er rammet av palestinske raketter. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere