En minneside på nettet over den drepte 15-åringen fra Skaun, har passert godt over 7000 medlemmer.

Siste hilsen
Stadig kommer det inn kondolanser og en siste hilsen, både fra venner og fra mennesker som ikke selv kjente Oda Moe.

- Hvil i fred Oda. Jeg kjente deg ikke, men har stor medfølelse for alle dine kjente.

Oda Moe ble funnet drept ved travbanen i Skaun i Sør-Trøndelag søndag kveld. En 18 år gammel mann har tilstått drapet. Moe gikk i tiende klasse på Skaun ungdomsskole, og det lille lokalsamfunnet, som har et innbyggerantall på 6500, er i sjokk etter den tragiske hendelsen.

- Skolen er ikke den samme uten deg. Du smilte bestandig du 0da. Tenk at dette kunne skje deg? Hvil i fred, du har alltid en plass i hjertet til alle på Skaun u.s.

Begges familie
Mange av de som har lagt inn en siste hilsen, sender sine tanker til familiene til både Oda Moe og den drapssiktede 18-åringen.

- Synes det her er så tragisk at jeg finner ikke ord for det, men mine tanker går masse til begge familier og hennes gode venner, ta vare på hverandre! R.I.P. Oda.

Mange er også tydelig berørt i det tragiske i at hun ble revet vekk i så ung alder.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- En forferdelig tragisk hendelse - så unødvendig - og hun var på steget inn i voksenverdenen og utdannelse - R.I.P. du unge jente.

Kvalt
Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Moe ble kvalt. Det skal ikke være tegn til vold utover dette, og det er ikke ting som tyder på at drapet var seksuelt motivert.

18-åringen, som var venn og nabo av den drepte jenta, ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker, to av dem i full isolasjon.

Les: - Ønsker isolasjon

Hva som er motivet for drapet er fremdeles ukjent. Den siktede har ikke vært i nye avhør siden han ble pågrepet og siktet natt til mandag.

Les: - Drapet på Oda er uforklarlig