*Nettavisen* Nyheter.

Overfalt kvinne med rullator

Foto: (Scanpix)

Den 79 år gamle enken var på vei hjem fra Oasen tirsdag kveld, da en gutt i 14-16 års alderen hoppet på henne bakfra og stjal vesken hennes.

Nå etterlyser politiet i Fyllingsdalen vitner til det grove overfallet og ranet av kvinnen.

Ranet skjedde klokken 20.10 tirsdag i Hjalmar Brantingsvei i Fyllingsdalen. Den uføre 79-åringen var på vei hjem fra Oasen og gikk med rullator. Ut fra mørket kom plutselig en ukjent gutt og rev tak i vesken hennes, som hang over skulderen og brystet hennes. Han fikk reimen over hodet hennes og rev vesken til seg. Med vesken hennes i hånden, flyktet han bort mens den skrekkslagne kvinnen ropte på hjelp.

Lette med hunder
En ung mann hørte skrikene hennes og la på sprang etter tyven, men for sent. Gutten var da forsvunnet og kvinnen måtte dermed innse at 9500 kroner og flere bankkort var tapt. Selv ikke en hundepatrulje, som søkte i området senere, klarte å finne vesken.

- Det er jo en ufin måte å behandle en eldre dame på. Slike saker får høy prioritet hos oss og vi vil gjerne få den oppklart. Hvis noen har tips i saken, eller har observert noen løpe i området i det aktuelle tidspunktet så ber vi dem ringe oss på 55 15 57 50, sier politiførstebetjent Per Helge Iversen ved Fyllingsdalen politistasjon til iBergen.no.

Ung gutt
Politiet har ingen konkrete mistenkte, men har følere ute i miljøet. Gjerningspersonen beskrives å være i 14-16 årsalderen, 160 cm høy, og hadde mørke klær og sort lue.

Politiet har fått lite tips i saken, til tross for at dette skjedde midt i blokkbebyggelsen i Fyllingsdalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.