RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overgrepstiltalt mann møtte ikke til sin egen sak

Sist oppdatert:
En mann i 20-årene er etterlyst i hele landet etter at han tirsdag morgen ikke møtte opp i overgrepssaken han er tiltalt i. Forsvareren har ikke snakket med ham på flere måneder.

Oslo (NTB): - Flere politipatruljer har vært ute og lett etter ham, så langt uten hell. Han er nå etterlyst i hele Norge, sier politiadvokat og aktor Sturla Henriksbø fra Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til VG.

Retten skal onsdag ta stillingen til om saken skal behandles uten tiltalte i salen.

Les også: Tre personer siktet for overgrep på tog

Mannen i 20-årene er tiltalt for å ha deltatt i overgrep mot en jente tidlig i tenårene sammen med to andre unge menn. Overgrepene skal ha skjedd på forskjellige steder, men skal ha startet på et lokaltog retning Lillestrøm fra Oslo S.

Advokat Marijana Lozic forsvarer tiltalte, men har ikke fått kontakt med sin klient på flere måneder. Det ligger an til at hun vil motsette seg at hovedforhandlingen blir gjennomført uten tiltalte.

- Vi får avvente rettens avgjørelse i morgen. Han har tidligere ikke erkjent straffskyld, og har muligens ytterligere informasjon å komme med, og jeg frykter saken ikke blir godt nok opplyst om han ikke får forklart seg, sier Lozic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere