Gå til sidens hovedinnhold

Overgriper dømt for uanstendig oppførsel i retten

Larvik (NTB): En mann som i vinter ble dømt for seksuelt overgrep mot ei fire år gammel jente, er nå dømt på nytt for å ha onanert i rettssalen.

56-åringen ble i februar dømt til to år og tre måneders fengsel for overgrepet mot en fireåring i Svarstad i Vestfold i juni i fjor. Han ble samtidig dømt for blant annet blotting og for å ha befølt flere kvinner.

Mannen som også ble dømt for å ha onanert foran en annen kvinnelig fengselsbetjent, er nå dømt for å ha gjort det samme under selve rettssaken i Larvik tingrett i februar. Han ble også dømt for å ha befølt en kvinnelig polititjenestemann.

I dommen fra Larvik tingrett fastslås det at mannen allerede soner en lengre fengselsstraff, og at dommen derfor fastsettes med en prøvetid på to år. I denne perioden vil kriminalomsorgen ha et «visst ansvar» for mannen og utføre nødvendige kontroller av ham.

«Begår han nye straffbare forhold i prøvetiden, vil det fastsettes en straff for disse forhold. Begår han ikke nye straffbare forhold i prøvetiden, vil det ikke bli fastsatt straff for disse forhold», heter det i dommen. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis