RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overkjørt av traktor - nesten uskadd

Sist oppdatert:
Det så stygt ut for den 45 år gamle bonden som ble overkjørt av en traktor i Sauda.

(iBergen.no) Det var fredag i forrige uke at bonden trolig hadde glemt å sette på håndbremsen på traktoren da han arbeidet på gården ved Herheimsmoen i Sauda. Like før klokken 12.30 ble arbeidsulykken meldt og de første tilbakemeldingene gikk på at bonden var alvorlig skadet.

Operasjonsleder Agnar Austerheim ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt fortalte til iBergen.no like etter ulykken at mannen var hardt skadet i brystregionen ettersom både for- og bakhjulet hadde rullet over mannens kropp.

Nå ser det ut til at 45-åringen har hatt hell i uhellet. Han ble flyttet fra intensivavdelingen til en ortopedisk sengepost på Universitetssykehuset i Stavanger i helgen.

- Tilstanden hans er stabil og han har bare moderate skader. Han ble flyttet til vanlig sengepost i helgen og blir nok liggende der i et par dager, opplyser informasjonsrådgiver ved sykehuset, Cathrine Andresen, til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere