RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overlevelseskniv for businessmenn

Sist oppdatert:
Med denne kan selv hvitsnippede kontorrotter føle seg som James Bond.

(LXUS.no) Du trives bedre iført dress og silkeslips på eksklusive restauranter enn med ”død mann på boks” og primus utenfor allfarvei. Slagstøvler har du aldri bruk for - du bruker nemlig kalosjer i regnvær. Håndverkere tar seg av det fysiske arbeidet i hjemmet ditt, og de eneste knivene du har bruk for finnes i kjøkkenskuffen.

Men innerst inne skulle du ønske at du var en actionmann – en fingernem James Bond-type med dingser som er en toppspion verdig. Og nå står lykken den hvitsnippede bi – sveitserknivprodusenten Victorinox lanserer nemlig en overlevelseskniv spesielt tilpasset kontorrotter.

Kongen av møterommet

Det som skiller denne sveitserkniven fra tidligere og mer marka-vennlige varianter, er laserpeker og en USB-nøkkel på hele 32 gigabyte med bluetooth og biometrisk fingeravtrykksgjenkjennelse. USB-nøkkelen er utstyrt med høyre og venstre musetast, slik at Power Point-presentasjoner kan spilles av på enhver PC innenfor en radius på 30 meter. The Victorinox Presentation Pro har selvsagt også lommekniv, saks og neglfil som alle andre sveitserkniver, og dermed skulle selv den mest lakkskodde forretningsmann være godt utstyrt for harde forhandlinger.

Fingeravtrykksgjenkjenneren kan identifisere inntil ti personer, som alle kan ha ulik tilgang til informasjonen på lagringsenheten.

Hva med flyturen?

USB-brikken kan hektes av, slik at man kan ta den med ombord i flyet på forretningsreiser. Men for kontorrotter som aldri tror de får bruk for verken saks, kniv eller neglefil, kommer Presentation Pro også i en flyvennlig variant uten skarpe gjenstander.

Ifølge Pleasure.dk koster The Victorinox Presentation Pro fra 1190 kroner for åtte gigabyte-versjonen, og helt opp til 2345 kroner for den råeste modellen med 32 gigabyte minne. Dersom du vil ha ”kniven” uten de skarpe tingene, kan du trekke fra 35 kroner i prisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere