RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overrasket over Tandberg-oppgang

Sist oppdatert:
Alfred Bergs teknologianalytiker Morten Sundstø er overrasket over at Tandberg-aksjen har steget såvidt mye på nyhetene om partnerskapet med amerikanske Cisco Systems
Tandberg har økt med omkring en milliard kroner i verdi siden de første ryktene om at Cisco og Tandberg har inngått et partnerskap innen videotelefoni begynte å gå for noen dager siden. I går ble det endelig bekreftet Tandberg.

– Dette er et skritt i riktig retning. Men det er også det det er – et lite skritt og ikke et kvantesprang, sier Morten Sundstø til Dagens Næringsliv.

Tandberg har lovet å komme med ytterligere informasjon om partnerskapet før børs i dag.

Morten Sundstø forstår ikke at partner-avtalen med Cisco tilsynelatende ser ut til å ha kommet overraskende på enkelte i markedet.

– Vi skrev om at dette kunne bli et utfall første gang i mars 2003, så hvis dette kommer som julekvelden på en del folk, er det overraskende, sier Sundstø til DN.

Sundstø tror ikke Tandberg vil få royaltyinntekter fra Cisco-samarbeidet, og kommer heller ikke til å heve sine inntjeningsestimater de neste månedene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere