RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overskudd i Hjellegjerde

Sist oppdatert:
Hjellegjerde kan vise til en bedring til tross for høye råvarepriser.
Møbelprodusenten Hjellegjerde hadde i andre kvartal 2006 driftsinntekter på 96 millioner kroner mot 111,9 millioner kroner i samme periode året før.

Driftsresultatet endte på 2,4 millioner kroner mot 0,6 millioner korner i andre kvartal året før. Resultat før skatt ble på 1,4 millioner kroner, mens resultat før skatt i samme periode i fjor endte med et underskudd på 1,3 millioner kroner.

Nettoresultatet endte på 0,5 millioner kroner mot et tap på 1 millioner kroner i samme andre kvartal 2005.

Selskapet er fornøyd med at regnskapene begynner å vise bedring og de ser at tiltakene som ble i verksatt tidligere har begynt å få effekt.

- Selskapet viderefører sitt arbeid med å optimalisere verdikjeden for fabrikken i Sykkylven. Høye priser på olje og stål øker presset på viktige råvarer og frakt. På kort sikt vil dette kunne påvirke driftsmarginen negativt. Styret forventer at de tiltak som er iverksatt skal sikre en ytterligere positiv utvikling for året som helhet, skriver Hjellegjerde i sin kvartalsrapport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere