RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overskudd overrasker Virtual Garden

Sist oppdatert:
Virtual Garden var et av de første byråene som begynte å slite med økonomien. Etter et tungt fjorår, har de nå snudd til pluss i første halvår. Men det er fortsatt et stykke igjen til 2000-tallene.

Etter å ha kommet som en komet på den norske byråhimmelen frem til 2000, gikk Virtual Garden på to tøffe år med underskudd på til sammen nesten 14 millioner kroner. Så ansatte de ny administrerende direktør og nå er tingene i ferd med å snu.

Første halvår 2003 viser et driftsresultat på 2,2 millioner for byråets samlede virksomhet med en byråinntekt på 19,7 millioner kroner, som er det samme som første halvår i fjor.

- Med disse tallene overrasker vi oss selv litt, faktisk. Vi hadde håpet på et ca break even resultat etter første halvår, men desto mer gledelig er det å se at vi har forbedret resultatet med 6 millioner, sammenlignet med fjorårets første halvår, sier administrerende direktør Eddie Sjølie i en kommentar.

Han viser til at også den nystartede interaktive enheten, Virtual Garden Screenplay, tjener penger og gir positive tall.

- 2.halvår ser brukbart ut, men vi skal være forsiktige med spådommene allerede nå. Vi har lært at det gir oss økt momentum å glede seg over de gode nyhetene, og vi vil "angripe" dårlige nyheter, om de skulle komme, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere