RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overtidstap for Alba og Qaka

Sist oppdatert:

Vålerengas Riki Alba og Kamer Qaka var i Norges startoppstilling da G15-landslaget tapte 1-2 mot Frankrike torsdag.

- Vi slapp inn mål to minutter på overtid i begge omgangene, så det var litt surt. Men vi møtte et meget bra lag, og den første halvdelen i begge omganger var vi gode, sier G15-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

Frankrike ledet 1-0 til pause. Herman Sørby Stengel utliknet for Norge etter hvilen, men på overtid avgjorde hjemmelaget på et korridorfrispark.

- Det var kjempeskuffende der og da, men vi så mye bra i spillet vårt. De franske spillerne var veldig atletiske og holdt høy klasse, men vi klarte å stå imot og forsvare oss godt de første tjue minuttene av hver omgang. Vi skapte også en del målsjanser, og hadde stor forbedring i pasningsspillet fra forrige kamp.

- Det var godt gjort av oss å spille jevnt med et såpass bra lag. Frankrike vant sjansestatistikken 13-8 og vant fortjent totalt sett, men vi kunne fort ha vunnet hvis vi utnyttet de store sjansene på 1-1. Jeg synes dette kullet virker veldig lovende.

Norge møter Nederland lørdag.

Frankrike - Norge 2-1 (1-0)
Stade Auguste Delaune - 515 tilskuere

Dommer: Dennis Higler, Nederland

Gule kort: Anders Trondsen, Norge

Rødt kort: Freddy Plumain, Frankrike (80.min)

Mål: 1-0 Freddy Plumain (40.min), 1-1 Herman Sørby Stengel (48.min), 2-1 Freddy Plumain (80.min)

Norge (4-4-1-1): Bjørn Håkon Elgen Semb - Dursa Mohammed Ahmed, Mithilan Ahilan, Marius Christopher Høibråten, Kent Are Antonsen (Ole Martin Rindarøy 41.min) - Stefan Aase (Martin Wilhelmsen Trøen 41.min), Kamer Qaka, Herman Sørby Stengel (Peter Aase 56.min), Anders Trondsen (Martin Lundal 80.min) - Mats Møller Dæhli - Riki Tomas Alba (Bård Finne 65.min).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere