Overtidstap for Alba og Qaka

29.10.10 10:13

Foto: Digitalsport (Morten Olsen)

Vålerengas Riki Alba og Kamer Qaka var i Norges startoppstilling da G15-landslaget tapte 1-2 mot Frankrike torsdag.

- Vi slapp inn mål to minutter på overtid i begge omgangene, så det var litt surt. Men vi møtte et meget bra lag, og den første halvdelen i begge omganger var vi gode, sier G15-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

Frankrike ledet 1-0 til pause. Herman Sørby Stengel utliknet for Norge etter hvilen, men på overtid avgjorde hjemmelaget på et korridorfrispark.

- Det var kjempeskuffende der og da, men vi så mye bra i spillet vårt. De franske spillerne var veldig atletiske og holdt høy klasse, men vi klarte å stå imot og forsvare oss godt de første tjue minuttene av hver omgang. Vi skapte også en del målsjanser, og hadde stor forbedring i pasningsspillet fra forrige kamp.

- Det var godt gjort av oss å spille jevnt med et såpass bra lag. Frankrike vant sjansestatistikken 13-8 og vant fortjent totalt sett, men vi kunne fort ha vunnet hvis vi utnyttet de store sjansene på 1-1. Jeg synes dette kullet virker veldig lovende.

Norge møter Nederland lørdag.

Frankrike - Norge 2-1 (1-0)
Stade Auguste Delaune - 515 tilskuere

Dommer: Dennis Higler, Nederland

Gule kort: Anders Trondsen, Norge

Rødt kort: Freddy Plumain, Frankrike (80.min)

Mål: 1-0 Freddy Plumain (40.min), 1-1 Herman Sørby Stengel (48.min), 2-1 Freddy Plumain (80.min)

Norge (4-4-1-1): Bjørn Håkon Elgen Semb - Dursa Mohammed Ahmed, Mithilan Ahilan, Marius Christopher Høibråten, Kent Are Antonsen (Ole Martin Rindarøy 41.min) - Stefan Aase (Martin Wilhelmsen Trøen 41.min), Kamer Qaka, Herman Sørby Stengel (Peter Aase 56.min), Anders Trondsen (Martin Lundal 80.min) - Mats Møller Dæhli - Riki Tomas Alba (Bård Finne 65.min).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag