*Nettavisen* Nyheter.

Øyafestivalen nesten utsolgt

Skal du rekke å få med deg noe som helst av Øyafestivalen i år må du løpe og kjøpe billett. Bare noen få er igjen til festivalens torsdag.

18.05.06 14:38

(Womanweb.no): Øyafestivalen melder om salgsrekord når det i dag viser seg at billettene til fredag 10. august også er blitt revet bort.

Det er bare noen dager siden billettene til lørdagen var utsolgt, mens tredagerspassene forsvant allerede rundt påske. Nå informerer festivalen i en pressemelding at det bare er noen hundre billetter igjen til torsdagen, 9. august.

Har du ikke fått deg billett er det altså ikke for seint å få med seg festivallivet i Middelalderparken helgen 9. – 12. august. Blant artistene denne dagen kan de by på blant annet de friske, engelske rapnykommerne Spank Rock, den levende legenden Morrisey, Motorpsycho, !!!, Enslaved og svenske The Knife.

Frister det ikke med utendørskonserter festivalhelgen, er det fortsatt ledige billetter til alle Øyanatt-kveldene på John Dee og Rockefeller. Artister som My Midnight Creeps, Snow Patrol og dEUS står på menyen.

Øyafestivalen på nett

Vil du høre eller lese om noen av artistene? Klikk på ønsket link:

Spank Rock

The Knife

Enslaved

Morrissey

Motorpsycho

My Midnight Creeps

Les også:

Fjorårets Øya i bilder

På kino? Se trailerne!

Rett til ferie

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.