*Nettavisen* Nyheter.

Øyvind Bolthof i Vålerenga til 2010

VALLHALL (vif.no): Øyvind Bolthof har forlenget kontrakten med Vålerenga til ut sesongen 2010. Keeperen er den av dagens VIF-spillere som har vært lengst i klubben.

05.07.07 20:01

Bolthof har vært i Vålerenga siden 1995, men var utlånt til Årvoll de første sesongene. Siden 1999 har han kjempet om førstekeeper-plassen på a-laget. Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu er glad for at veteranen vil være med videre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Morten Olsen)

Klikk på bildet for å forstørre.

- Øyvind er den av dagens spillere som har vært lengst i Vålerenga. Han er usedvanlig seriøs og målbevisst og viser forbilledlige holdninger uansett om han spiller eller sitter på benken. Begge keeperne våre har kontrakter som går ut etter sesongen. Derfor var det viktig for oss at Øyvind vil være med videre. I dag er han andrekeeper i klubben, den beste i ligaen, men Øyvind utvikler seg hele tiden og kan fort kapre førstekeeper-plassen igjen.

- Med mange unge, uerfarne spillere i troppen er det viktig at vi har spillere som Øyvind. Han gir aldri opp og jobber knallhardt på hver trening. Han stiller høye krav til seg selv og medspillerne og er et forbilde for de yngste gutta.

I fjor høst startet keepertrenerne Ken Eilif Nilsen og Gjermund Østby et prosjekt som skal sikre etterveksten blant keeperne i klubben. To ganger i uka året igjennom har klubbens unge guttekeepere økter med Øyvind Bolthof og Mikal Erga. Prosjektet er en del av klubbens elitesatsing. Ken Eilif Nilsen roser Bolthofs engasjement.

- Gutta synes det er kult å trene med Øyvind som har erfaring fra øverste nivå. Han er flink med de unge og har et genuint engasjement. Han lar dem få en smak av hva som gjelder om man skal være keeper på toppnivå. Han har vært her lenge og viser at han har følelser for klubben.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Thomas Brekke Sæteren/vif.no)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag