*Nettavisen* Nyheter.

Øyvind tar Møhlenpris

Øyvind Fjeldheim vil, i programmet «Fredag» på TV 2 i kveld kl.18.55, ta opp cornerflagget på Møhlenpris Idrettsplass i Bergen.

21.04.06 12:34

Den famøse utbyggingen av gamle ærverdige Møhlenpris Idrettsplass har gått verden over. Det går ikke an å ta corner på den den ene siden av banen fordi veien går der cornerflagget skulle stå. Banen er helt nyutbygget med kunstgress, og finansiert av Trond Mohn med 10 millioner.

I sitt program i kveld kl. 18.55 spør Øyvind Fjeldheim hvor saken står og hvem som har gjort at det har blitt slik. Her vil det fremover dukke opp kjente fjes som må forklare sin rolle i den utrolige og ikke minst pinlige saken.

Heia byråkratiet
- Det er jo en fantastisk «heia byråkratiet»-historie som vi vil følge fremover. Det morsomste hadde jo vært hvis vi fikk partene til å snakke sammen på en fornuftig måte. Og aller helst slik at saken lot seg løse på relativt rask vis, og gjerne på luften, sier Øyvind Fjeldheim.

Han kjenner tydeligvis byråkratiet i Bergen og hva som kan skje når kommunen og vegkontoret braker sammen. Da vil ingenting skje før den ene kommer krypende for den andre, og imens må man bare ta corner fra keepers høyre side i det søndre målet.

Sendrektighet
Vi - iBergen.no - har bestemt oss for å hjelpe den blide haugesunderen, og vi vil her på siden røyke ut sendrektigheten og paragrafrytteriet. Det er våre penger de krangler med. Det eneste som er blitt gjort i den saken det siste året, er at lønn er blitt betalt ut til de sentrale aktørene. Vi skal vise hvem som er hvem i saken.

Vi skal gjennomgå disse sentrale spørsmålene:

  • Hva er problemet?
  • Hva kan gjøres for å rette på det?
  • Hva blir gjort av hvem?
  • Og ikke minst: Når vil den pinlige skampletten på offentlig byråkrati være ordnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag