RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Denne p-plassen ble solgt for 300.000 kroner i Bergen sentrum.
Denne p-plassen ble solgt for 300.000 kroner i Bergen sentrum. Foto: Aktiv Eiendomsmegling

P-plass solgt til overpris

Sist oppdatert:
Parkeringsplassen i Bergen sentrum som ble lagt ut for salg via eiendomsmegler, ble solgt for 300.000 kroner torsdag. Det viser seg å være en noe stiv pris.

Kjøperen vil muligens ikke like det, når han får vite at det i samme garasjeanlegg finnes flere ledige p-plasser til salgs for 200.000 kroner. Daglig leder i eiendomsselskapet Cappes gate 12A, Atle Sundal, forteller til Bergensavisen at han ble svært overrasket da han så oppslaget om p-plassen som skulle selges for 300.000 kroner.

- En del plasser ble solgt til dem som bor i bygningen for 180.000 kroner. 30 plasser var til overs og av disse er 27 solgt til folk som stort sett bor i nabolaget. Som sagt er de siste tre fremdeles til salgs, men vi har ikke reklamert aktivt for dem, sier Sundal til BA og legger til at disse selges for 200.000 kroner.

For en uke siden dukket den noe uvanlige eiendomsannonsen opp hos Aktiv Eiendomsmegling. Annonsen kunne lokke med fast p-plass i et lukket garasjeanlegg midt i Bergen sentrum til den nette pris av 300.000 kroner. Annonsen var supplert med flere bilder av selve p-plassen, garasjeporten og nedkjørselen til garasjen, som ligger i kjelleren av et privat leilighetskompleks i Cappes gate 12A.

Megler Siv Bente Hansen sier både kjøper og selger er fornøyd med prisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere