Gå til sidens hovedinnhold

P-selskap står på sitt

P24 hevder at de er i reforhandlinger om parkeringen ved Oppsal samfunnshus, og at de ikke har skrevet ut urettmessige gebyrer.

OPPSAL: Sist torsdag gikk styreleder Knut Elgsaas i Oppsal samfunsshus ut i lokalavisen og kritiserte P24 for å ha skrevet ut parkeringsgebyr på plasser de ikke lenger skal ha kontrollavtale for. Etter først å ha forsøkt å få en kommentar fra P24s daglige leder Gunnar Johansen via telefon og e-post, kom vi i kontakt med hans kollega Ronny Sørlie.
Han ønsket ikke å svare på våre spørsmål eller oppgi hvilken rolle han har i parkeringsselskapet, men hadde følgende kommentar til saken:
Ingen avtaler går ut før skiltene er tatt ned, og vi var i reforhandlinger med Oppsal samfunnshus for en uke siden og skal i nye forhandlinger neste måned. Utover det er jeg ikke interessert i å diskutere denne saken i Nordstrands Blad - dere skriver bare noe annet enn det jeg sier uansett. Dere er en bitteliten avis som aldri har skrivi noe positivt om oss. Jeg gidder ikke snakke med dere, hvis ikke dere har en positiv vinkling å komme med, sa Sørlie.

Like etter denne samtalen kom det plutselig en e-post fra en som kaller seg "Per" i P24, som har svart på spørsmålene Sørlie avviste og som opprinnelig var til daglig leder.
"Per"skriver at avtalens varighet var utgått, men at forhandlinger om forlengelse pågikk og at en avtale løper inntil skiltene er tatt ned. Han opplyser at P24 ikke tok ned skiltene selv, fordi de var i forhandlinger om forlengelse av kontrakten. "Per" skriver videre at de har mulighet til å finne ut hvem som har fått parkeringsgebyr på de aktuelle plassene etter 25. oktober, men at de ikke ser behovet for å gjøre det, fordi avgiftene ikke er feilaktig ilagt.
Like før dette gikk i trykken, mottok vi en ny e-post fra "Per", der det opplyses om at svarene er gitt av Ronny Sørlie, styreformann i P24
.

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker