RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

P4-aksjen faller på grunn av TV 2

Sist oppdatert:
Det spørs om det var noen gullkantet investering for TV 2 å kjøpe P4-aksjer. Aksjekursen faller nemlig proposjonalt med det økte samarbeidet mellom TV 2 og Kanal 4.

Samarbeidsavtalen, som trolig blir signert i dag, mellom Kanal4 og TV 2 gir P4 en langt tøffere konkurranse enn de hadde håpet på.

Etter at det ble kjent at TV 2 ønsket å kjøpe seg opp i Kanal4 falt P4-aksjen med nesten ni prosent, skriver Dagens Næringsliv.

- Kanal 4 har mye større sjanse til å lykkes nå, sier medieanalytiker Jon Sigurdsen i Nordea Securities til avisen.

Han legger ikke skjul på at det er en tung oppgave Kanal 4 står foran, men mener TV 2 er svært viktig i arbeidet med å bygge opp en ny riksdekkende, kommersiell radiokanal i Norge.

At TV 2s valg falt på Kanal 4 betyr at en større aksjepost i P4 er "ledig". P4 har signalisert at de ønsker en ny partner, og eierne ev store deler av aksjene har sagt seg villig til å selge. Blant disse er svenske Modern Times Group og investor Endre Røsjø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere