RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

P4 bygger ut nettet (Ny)

Sist oppdatert:
P4 ig Kalle Lisberg velger å montere en ny sender slik at det er kontinuerlig dekning på veistrekningen mellom Hønefoss og Oslo. iMarkedet har snakket med P4s tekniske direktør om planene til radiokanalen
(Nytt: Kommentarer fra selskapet)

- P4 har mottatt enorme mengder henvendelser fra folk som ikke lenger kan få inn P4, med intense ønsker om å få kanalen tilbake. Derfor er det i gang et arbeid med å planlegge forbedringer av nettet. Et av områdene som har ført til mange lytterhenvendelser fra bilister er veistrekningen E16 mellom Sundvollen og Sollihøgda. Nå er en ny P4-sender er montert, og at det er etablert dekning i Nes-tunnelen igjen. Det er dermed nå kontinuerlig P4-dekning fra Hønefoss/Ringerike til Oslo, på frekvensene 107,8 - 96,1 og 98,3, heter det i en melding fra P4.

Til iMarkedet sier teknisk direktør Hans Petter Danielsen i P4 at arbeidet selskapet jobber med nå er en koplementering av dekningen selskapet allerede har. Det er altså en forbedring for de lytterne som i dag nås i hjemmet, men også vil ha bedret tilgang når de kjører bil.

P4 jobber også med bedring av dekningen i strøk der det er vanskelig å få inn P4.

- Vi ser foreksempel på ytterligere dekningen i Nord-Norge, sier Danielsen til iMarkedet.

Den tekniske direktøren til P4 bekrefter overfor iMarkedet at dekningstiltakene er dyre for radioselskapet. Likevel sier han dette:

- Dette ligger innenfor rammene som vi har lagt i budsjettet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere