RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

P4 stiller garantier på P5-nett

Sist oppdatert:
P4 og Kanal 5 har inngått en garantiavtale med utbyggeren Norkring som sikrer at P5-nettet bygges ut og får en befolkningsdekning på minst 70 prosent fra første januar 2004
- Garantiavtale med Norkring er nødvendig for å sikre at nettet er etablert til konsesjonsstart, uten at det på nåværende tidspunkt er avgjort hvem konsesjonæren er. Uten en slik avtale, har Norkring ikke kunnet love mer enn ca. 40 prosent befolkningsdekning fra første januar 2004, heter det i en melding.

I forbindelse med inngåelse av garantiavtalen har P4 stilt økonomiske garantier på inntil 5 millioner kroner frem til 15. mai. Fra 16. mai og inntil leieavtale er inngått med den fremtidige P5-konsesjonæren vil P4 garantere for inntil 30 millioner kroner, med mindre partene velger å tre ut av avtalen før 16. mai. Samtidig har styret i Kanal 5 Norge garantert overfor P4 at selskapet vil inngå en leieavtale med Norkring som fritar P4 for disse forpliktelsene dersom Kanal 5 får konsesjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere