RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

P4 vant de siste rundene

Sist oppdatert:
Det ble en tung jul for gjengen i Kanal4, eller Kanal24 som det ble hetende fra julaften. P4 vant begge sakene i det julehøytiden satte inn for fullt
Lillejuleaften tapte Kanal24 ankesaken i forbindelse med at P4 stengte sine gamle frekvenser i lagmannsretten. Da hadde selskapet også tapt i tingretten først.

Juleaften kom dommen i forbindelse med navnesaken P4 hadde anlagt mot Kanal4. P4 vant frem og fra julaften måtte den nye radiokanalen skifte navn til Kanal24.

Det ser med andre ord til at P4 har tatt nesten alle poengene som var mulig i deres dristige plan for å spille den nye reklamefinansierte konkurrenten utover spillelinjen allerede før de kommer på luften fra nyttår.

Navnsaken ble avgjort i Fredrikstad Tingrett, og noen anke syntes ikke å være aktuell, i det retten la til grunn at radiostasjonen måtte stille med en garanti på 20 millioner kroner til mulig erstatning til P4 for å fortsette markedsføringen av Kanal4-navnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere