RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På nasketurnè i Bergen

Sist oppdatert:
Poltiiet fant tyvegods i bøtter og spann hjemme hos en 32 år gammel bergenser.

Forklaringer som «jeg kjøpte den brukt av Kenneth fra Sandviken» holdt ikke i retten, ettersom gjenstandene ikke var brukt.

Lille nyttårsafften raidet politiet leiligheten til mannen. Her fant de alt fra en filmprosjektør til en sirkelsag. Overfor politiet og i Bergen tingrett nektet 32-åringen for at han er tyven som har sneket seg rundt i biler, butikker og leiligheter i Bergen og tømt dem for verdisaker.

Politiet hadde ingen vitner eller bevis på at mannen faktisk er tyven, men beslaget av tyvegods i mannens leilighet var på nivå med utvalget en finner i hyllene til Clas Olhsson. At 32-åringen skal ha flydd rundt og kjøpt tyvegods av gud og hvermann i slike mengder, ble mindre troverdig for hver PC politiet dro ut av kåken hans.

Retten har tydelig sett seg lei på mannens nasketurne i Bergen, og dømte ham strengt til ni måneder fengsel for tyveriene. Tidligere er mannen dømt seks ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere