RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På plass i København

Sist oppdatert:

Se intervju med Martin Andresen i København på VIF TV

- Vi konsentrerer oss om oss selv, men i dag får vi en mye råere test på vårt defensive arbeid enn vi har fått tidligere i vinter. Jeg er også spent på hva slags tempo vi kan håndtere med ballen, sier Martin Andresen til VIF TV lørdag formiddag.

- Jeg gleder meg til å se hvordan kommandolinja på banen fungerer når de skal takle forskjellige typer press fra vår side og press mot fra FCK. I de siste kampene har vi presset høyt hele kampen og vi har tålt å være rufsete bakover på grunn av motstanden vi har møtt. I dag blir vi straffa om vi gjør feil valg.

Her er laget som starter dagens treningskamp mot FC København:

1 Lars Hirschfeld – 6 Freddy dos Santos, 4 André Muri, 24 Stefan Strandberg, 31 Kristian Brix - 17 Mohammed Fellah - 23 Kristofer Hæstad, 28 Harmeet Singh - 11 Morten Berre, 25 Mohammed Abdellaoue og 21 Luton Shelton.

Benken:

34 Gudmund Taksdal Kongshavn, 33 Amin Nouri, 14 Bengt Sæternes, 26 Bojan Zajic, 10 Lars Iver Strand.

Vif-fotball.no følger kampen med liveoppdateringer, og du kan se oppgjøret på TV 2 Sumo. VIF TV kommer med høydepunkter og reaksjoner etter oppgjøret.

Se kampen her

Diskutér kampen her

Se intervju med Martin Andresen i København på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere