RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PA Resources finner mer olje

Sist oppdatert:
Det lille oljeselskapet PA Resources har boret tre tilleggsbrønner i Tunisia, og all viser olje. Kun en er satt i produksjon foreløpig
PA Resources har nå avsluttet boringen av tre tilleggsbrønner på Douleb-feltet i Tunisia, og resultatene er positive.

Det er gjort funn i alle brønner, tilknyttet et kjent og nytt reservoar. Selskapet har imidlertid opplevd problemer med å sette to av brønnene i produksjon.

Foreløpig er det kun brønnen DL 109 som er i produksjon, og viser en rate på 200 fat pr. dag uten vann. PA Resources har en eierandel på 70 prosent i feltet og er operatør.

Brønnen 118 er den tredje i en serie av brønner på feltene Douleb, Semamma og Tamesmida som PA Resources skal bore i løpet av en fem års periode. Brønnen bekrefter to reservoarer av god kvalitet og bekrefter funnet i DL109. Det er imidlertid noe problemer med å sette brønnen i produksjon. Selskapet renser nå brønnen.

DL14 er den første av de tre brønnene og her er det også gjort funn, men i likhet med DL118 er det visse problemer med å få den i produksjon foreløpig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere