Gå til sidens hovedinnhold

På rett plass

Fortsatt ligger de vegg i vegg, Røa Gullsmedforretning A/S og Røa Foto A/S. De har bare flyttet et stenkast unna.

Røa: - Vi er storfornøyde! Disse lyse og tiltalende lokalene, også med utsikt rett mot Vækreøveien. Ja, dette er midt i smørøyet, sier daglig leder i Røa Gullsmedforretning A/S, Kjell Fornebo og hans kone Lise Fornebo.

Alt i ett

De har drevet gullsmed i Røa sentrum i 28 år og synes det var på tide med litt ny og frisk utsikt. I tillegg fristet det med større lokaler med god plass til både forretning og verksted.
- Vi hadde egentlig begynt å vokse ut av den gamle butikken, så dette var rett tidspunkt. Og her gjør vi alt vi har gjort og mer til, sier Lise Fornebo og viser til at 95 prosent av det som skal gjøres av gullsmedarbeid gjør de selv i verkstedet.
- Det er viktig for oss å sette kundens ønsker høyest og forsøke så langt det lar seg gjøre å tilpasse oss etter det. Flere faste kunder har det jo også blitt gjennom årene og de setter vi stor pris på. Når det gjelder utvalget, er det også svært betydelig, sier Kjell Fornebo og peker på montere med alt fra Georg Jensen og Van Bergen til norsk sølvbestikk, bunadsølv og Huldresølv.

God service

Også innehaver i Røa Foto A/S Tine Dysthe er glad for de nye lokalene. Her er det blitt plass til et av byens beste utvalg i ferdigrammer, passe-partouter, kjapp og kvalitetsmessig fremkalling av bilder med fargekorrigering, overføring fra gamle videokassetter og super 8 til DVD, diverse album og kompaktkameraer. Og flere av kundene kommer langveisfra for den gode servicen forretningen kan tilby.
- Vi er veldig opptatt av å gi kunden det beste med tanke på kvalitet. Slik har min far drevet forretningen i 43 år og slik vil den også fortsette å være i mange år fremover. Det er viktig for meg å formidle at ingen ting ved Røa Foto forandres selv om det nå er jeg som er daglig leder, sier Dysthe.
Og skulle du ha lyst på et passfoto som ikke nødvendigvis bør skjules fra familie og venner kan Røa Foto også hjelpe med det.
- Vi tar godkjente passfoto av både voksne og barn, så det er bare å komme innom, smiler Dysthe.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021