RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På tide å slå RBK igjen

Sist oppdatert:
Stem på Vålerenga som i kampanjen "Klubben i mitt hjerte".

Klikk her for å gi din stemme til Vålerenga Fotball

Lørdag 12. november starter kampanjen "Klubben i mitt hjerte" i samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet. Vålerenga Fotball vant sin klasse i flere år, men har de to siste årene kommet på andreplass bak Rosenborg. Det er på tide at vi gjør noe med dette nå.

Vålerenga er med i klassen "Spesialidrettslag over 100 medlemmer". Klubben med flest stemmer vinner 50.000 kroner til kjøp av utstyr. Klubben som får 2. plass mottar 25.000 kroner. For Vålerenga Fotballs del går en eventuell premie til breddefotballen.

Avstemningen starter lørdag 12. november kl. 00.01. For å unngå juks kan man kun stemme én gang per dag, og kun på ett lag i hver kategori. Men, man kan stemme på lag i forskjellige kategorier. Dermed kan man stemme på andre VIF-lag som ligger i andre kategorier samtidig som man stemmer fram Vålerenga Fotball. Kampanjen varer i to uker.

Klikk her for å gi din stemme til Vålerenga Fotball

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere