RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På tide med en piknik!

Sist oppdatert:
Pakk en kurv full av god mat og drikke, og tilbring late timer i gresset.

Piknik er en perfekt sommeraktivitet, enten den er for vennegjengen, deg og kjæresten, eller for familien. Finn en perfekt plett i solen eller i skyggen av et tre. Så er det bare å bre utover teppet og pakke opp godsakene.

Vær beredt
Det er lurt å gjøre klart så mye som mulig hjemme. Hvis du ikke har med grill eller primus, må du pakke mat som kan spises som den er, eller som du tilbereder før du drar.

Pakk i kjølebag hvis du har det, eller putt rett og slett kjølelementer i kurven. Legg kald mat og drikke sammen, slik at det holder på kulden. Du kan også pakke maten i aluminiumsfolie, fordi den holder ganske bra på både varme og kulde.

De viktige detaljene
Plastikkbokser, poser, folie, flasker og termoser er fine å ha maten i. Ta med skjærefjøl og kniv for å gi maten en siste finpuss like før servering.

Husk salt og pepper, glass, tallerkener, bestikk, masse tørkepapir og pose til søppelet. Skal du nyte en flaske vin, glem for all del ikke vinopptrekkeren.

Kurven fyller du med lekre godsaker som spekemat, ost, oppskårede frukt og grønnsaker, forfriskende drikke, salat, ferske rundstykker, reker, kald eller varm suppe, pai, muffins og grillet kylling.

Litt aktivitet etter at måltidet er moro. Ta gjerne med en ball, utstyr til boccia, kubb eller crocket.

Koteletter med pesto
Pastasalat med spekeskinke og basilikum
Wraps med thaireker
Gazpacho
Amerikanske frokostmuffins
Pariserpizza
Klassisk quiche lorainne
Brownies

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere