*Nettavisen* Nyheter.

På vannet med Jesus

Foto: Splash News (All Over Press)

Superstjernen Madonna (50) dro ikke hjem likevel.

(SIDE2): Tidligere har det kommet frem at artisten avbestilte flere av rommene hun og følget hennes hadde booket på Grand Hotel i Oslo.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

– Madonna var hyggelig
Det kunne tyde på at hun ville returnere til London mellom de to spillejobbene i Norge. Men onsdag ble hun observert i Oslo sammen med de to adopterte barna David Banda og Mercy James, og modellkjæresten Jesus Luz (22), skriver VG.

De hadde da leid en 80 fots stor yacht og fra Rådhuskaia dro de ut på Oslofjorden onsdag ettermiddag i halv seks-tiden.

Alle danserne til Madonna var også med på båtturen, og de skal ifølge VG har fortsatt festen på båten etter at Madonna forlot bryggen sammen med Jesus og barna.

– Madonna var hyggelig hun. Båten er jo liten etter internasjonal standard, men Madonna sa hun ikke trengte noe stort, sier Kristian Qvigstad i Norway Yacht Charter til VG.

Midt på treet
Ikke alle var like tilfreds med tirsdagens Madonna-konsert på Valle Hovin. Side2s anmelder Michael Jones konkluderte med at Madonna har utspilt sin rolle.

Madonna er kanskje fortsatt popmusikkens største kvinnelige ikon. Som artist har hun dessverre nådd middagshøyden og vel så det, skriver han i sin anmeldelse.

Les den her: Den falne Madonna

Dårlig konsertarena
Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum kommenterte i etterkant av konserten av Valle Hovin langt fra holder mål som konsertarena.

Valle Hovin er en skandale, og det er på høy tid at Norge får en moderne arena for rockekonserter med 40.000 tilskuere, skriver Stavrum i sin kommentar.

Les hele kommentaren her: Valle Hovin bør kasseres

Leserne er enige
I samme artikkel spurte vi også våre lesere om de var skuffet over Madonna-konserten. Hele 70 prosent hadde torsdag morgen svart ja på spørsmålet.

De resterende 30 prosentene som har svart mente at pressen ikke har peiling og at det var en knallkonsert.

Torsdag spiller Madonna sin andre Oslo-konsert for et fullsatt Valle Hovin. Følg med på Side2 fredag for oppdateringer og en noe annerledes anmeldelse av konserten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.